
Jestem magistrem dietetyki, absolwentką Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Pomagam zmieniać nawyki żywieniowe. Uczę racjonalnego i elastycznego podejścia do diety. Wspieram i edukuję, szanując wybory każdego pacjenta. Wszystkie swoje działania opieram na długoletniej praktyce i doświadczeniu wyniesionym z licznych kursów i szkoleń.
Prowadzę dietoterapię osób z chorobami metabolicznymi, w szczególności z insulinoopornością, nadciśnieniem, hipercholesterolemią, otyłością. Ukończyłam szkolenie „Specjalista przyjazny insulinoopornym" SOIT – School Of Insulinresistance Therapy i jestem wpisana na listę specjalistów SOIT.
Uczę jak poradzić sobie z żywieniem w chorobie, aby posiłki mimo wykluczeń były zdrowe i apetyczne. Pomagam wprowadzać indywidualne rozwiązania, które przybliżają do upragnionego celu.
Podczas konsultacji poruszam różne aspekty związane z żywieniem. Pokazuję jak w sposób praktyczny planować posiłki, aby gotowanie było smaczne, proste i szybkie.